STAMIKER

STAMIKER Newgen šampon

STAMIKER Newgen šampon je namenjen regeneraciji, obnovi in anti-age negi. Ponuja kombinirano delovanje matičnih celic rastlin in keratina. Primeren za vse vrste las in za vsakogar, ki išče globinsko nego in obnovo strukture las.

Matične celice rastlin uravnavajo hidro-lipidno ravnovesje ter regenerirajo las od korenin. Keratin deluje kot globinska obnova in reparacija za celotno dolžino lasu.

Poškodovani in barvani lasje bodo globinsko obnovljeni, naravni lasje pa bodo močnejši in vidno bolj negovani.

STAMIKER Newgen maska

STAMIKER Newgen maska z matičnimi celicami rastlin in keratinom. Še posebej priporočljiva za poškodovane, razcepljene in oslabljene lase. Najbolje deluje v harmoniji s Stamiker Newgen šamponom.

Zaradi svoje inovativne formule, obogatene z matičnimi celicami rastlin in keratinom, Stamiker Newgen Maska takoj prodre v las. Za intenzivno obnovo, za krepitev strukture lasnih vlaken in obnovitev odpornosti novo izraslih, naravnih las. Stamiker Newgen Maska naredi lase gladke in svilnate. Las je obnovljen, poln in vidno bolj zdrav.

STAMIKER Newgen Deep Treatment

Intenzivna obnova in nega z matičnimi celicami rastlin, volčjim bobom in keratinom, namenjena poškodovanim, barvanim in uničenim lasem. Energijska nega proti izpadanju las.

Stamiker Newgen Globinska Nega je namenjena intenzivni regeneraciji poškodovanih, oslabljenih in barvanih las. Kombinacija ciljno usmerjenih aktivnih sestavin (matične celice rastlin, keratin in volčji bob) delujejo na lase in lasišče kot popolna regeneracija in popolna obnova: lasje in lasišče ostanejo negovani in navlaženi, lipidno ravnovesje je vzpostavljeno, lasne korenine okrepljene in polne življenja, lasna vlakna nahranjena, imajo bolj kompaktno strukturo, kar daje lasem večjo polnost.

Energijsko delovanje prispeva k preprečevanju izpadanja las. Izgleda, kot da so lasje ponovno odkrili svojo prvotno moč. So obogateni, mehkejši, bolj negovani in z več leska. Mehki na dotik z več volumna.

STAMIKER Newgen SERUM FINAL TOUCH

SERUM FINAL TOUCH za končni dotik. Namenjen poškodovanim, barvanim in uničenim lasem. Vsebuje matične celice rastlin, keratin in panthenol.

STAMIKER Newgen Serum Finishing Touch je potrebno uporabiti za dokončanje nege in vzdrževanje rezultatov s STAMIKER Newgen Deep Treatment. Formula ne vsebuje samo matičnih celic rastlin in keratin, ampak je obogatena tudi s Pantenolom (provitamin B5), ki vidno izboljša videz poškodovanih las.

Po uporabi imajo lasje več leska, so mehkejši in svilnati, so obnovljeni in polni. PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE.

STAMIKER Newgen DENSIFYING TOUCH Serum

Ojačevalec za tanke in naravne lase z matičnimi celicami rastlin, volčjim bobom in keratinom.

STAMIKER Newgen Serum Enhancer Touch je izdelek narejen za naravne in tanke lase, ki jim kot booster poveča maso in jih okrepi.

Obogaten z matičnimi celicami rastlin in keratinom, zapolni lasni ovoj in obnovi teksturo od korena lasu do konic.

Las bo na dotik mehkejši, vidno bolj poln in z z več volumna. Energija delovanje, ki preprečuje izpadanje las.

Katalog


Ogled kataloga