Razvijalci, belila in odstranjevalci barv

DIKSON AFREA OXY 1000 ml

Kremni razvijalec za barve in belila z arganovim oljem, oljem jojobe in proteini svile. Intenzivnost 20V, 30V, 40V. Samo za profesionalno uporabo.

BH BLU HADE PLUS 450 g & 500 g

Belilo za lase prijetnega vonja, ki se ne kadi. Svetli do 7 tonov in ima močno ANTI-YELLOW delovanje. Primeren je za vse tehnike in ne draži lasišča. Razmerje mešanja: 1:1´5 - 1:2. Dermatološko testirano. Samo za profesionalno uporabo.

DIKSON MESHES SCARICACOLORE 250 ml

Šampon za odstranjevanje barve. Primeren po vseh postopkih barvanja. Po uporabi imajo lasje izreden lesk.

MELOCREMA 250 ml

Krema za zaščito kože pri postopku barvanja oz. beljenja. Hkrati ščiti tudi zelo občutljivo kožo. Po končanem postopku jo zlahka odstranimo. Samo za profesionalno uporabo.

DIKSON AFREA BELILO – brez amoniaka 450 g

Je primerno za vse tehnike, kjer potrebujete učinkovita in izredno nežna belila. Negovalno deluje na naravne pigmente las. Pšenični proteini, ki so dodani v njegovi formuli, ščitijo lase in negujejo lasno strukturo med svetlenjem, kar prepreči, da lasje postanejo suhi in krhki. Lasem poudari lesk in vitalnost. Belilo svetli do 7 tonov in ima izrazito ANTI-YELLOW delovanje. Je prijetnega vonja in se ne praši. Razmerje mešanja 1:1´5. Samo za profesionalno uporabo.

DIKSON DEVELOPER SYSTEM 1000 ml in 2000 ml

Kremni razvijalec za barve in belila: 10V, 20, 30V, 40V. Samo za profesionalno uporabo.