O PODJETJU

AKORD d.o.o. BREŽICE
ZASTOPSTVA • TRGOVINA • STORITVE
Bohoričeva ulica 18
8250 Brežice

tel.: +386 (0)7 499 31 65
+386 (0)5 992 08 75
fax: +386 (0)7 499 31 67
e-mail:

Z vami že 20 let

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo profesionalne kozmetike za lase in nego telesa kot tudi s prodajo opreme za frizerske in kozmetične salone. Polnih 20 let zastopamo multinacionalko MUSTER e DIKSON iz Milana in skrbimo za distribucijo ter prodajo njunih visokokakovostnih izdelkov profesionalnim uporabnikom, frizerskim in kozmetičnim salonom. Z razvejano prodajno mrežo in načrtnim sistemom izobraževanja in ozaveščanja o prednostih izdelkov Muster in Dikson nudimo vsaki naši stranki individualen pristop: pomoč in usposabljanje za uporabo izdelkov, nadaljnjo prodajo produktov in seznanjanje s prihajajočimi trendi iz sveta mode in kozmetike.

Divizija DIKSON je specializirana za razvoj kozmetičnih izdelkov za nego las in telesa, divizija MUSTER pa razvija vrhunsko opremo za frizerske salone, SPA-centre in lepotne salone. Z modernim designom in HI-TECH aparati se Muster in Dikson uvrščata v sam vrh svetovne lasne kozmetike in vrhunske opreme za frizerske in kozmetične salone. Strankam nudimo celovito podporo od trenutka, ko se jim porodi ideja o lastnem frizerskem ali kozmetičnem salonu pa do končne postavitve opreme in kozmetike v njihov lokal ter do zmagoslavnih trenutkov, ko se v njihov salon vedno znova vračajo zadovoljni potrošniki, uporabniki frizerskih in kozmetičnih storitev.

Smo uigrana ekipa mlajših in malo manj mlajših posameznikov, ki v prvi vrsti skrbimo za lasten strokovni razvoj, promoviramo izključno ljudem, živalim in okolju prijazne izdelke, uživamo v tkanju pristnih odnosov z našimi stalnimi strankami in se veselimo spoznavanja naših potencialnih, novih poslovnih partnerjev.