Izobraževanja in novosti

ARGABETA COLLAGEN
je kolekcija treh izdelkov, ki vsebuje hidroliziran KOLAGEN, ARGANOVO OLJE in OLJE KAMELIJE.


GEL NOIR

je edinstven gel, ki tonira siv las in ga obarva. Vsebuje PRO-VITAMIN B5, ki lase neguje in jim povrne lesk. Deluje naravno in ne pušča madežev na obleki ali posteljnini. Omogoča srednje močno utrjevanje in je primeren za vse tipe las. Po uporabi imajo lasje več leska. Primeren za vse tipe las.

DIKSON M FOR MAN

Moški lasje zahtevajo nego z specifičnimi izdelki. Prav zaradi tega so v DIKSON-ovih laboratorijih razvili posebno barvo M for MAN, ki je rezultat več kot 40 letne tradicije v proizvodnji profesionalnih barv za lase. Gre za obstojen kremni šampon za moške v naravnih tonih, ki deluje v 10-15 minutah. M for MAN omogoča perfektno prekrivanje sivih in belih las, pri tem pa ne pušča nezaželenega rdečega pigmenta. Rezultat je enakomerna prekritost in izredna obstojnost, ter naraven videz. Ne vsebuje AMONIAK.

DIKSON FULLCOLOR

barvni korektorji omogočajo enostavno uporabo in unikatne rezultate. Učinkovito nevtralizirajo rdeč oz. rumen pigment , kar pripomore k doseganju želenih rezultatov na enostaven način. FULL COLOR nianse:

MODRA: idealno za dodajanje k naravnim tonom. Uporaba za nevtralizacijo rdečih oz. oranžnih pigmentov. Primerna tudi za izboljšanje prekrivnosti barve na sivih laseh.

VIJOLA: nevtralizira rumen oz. zlat ton v vseh barvah.

DIKSON DICOLOR

Je barva pripravljena za direkten nanos na lase. Lahko barvate naravne lase ali pa že barvane lase v kolikor želite osvežiti barvo med dvema postopkoma barvanja. Prekrije tudi sive lase. Izpira se postopoma in je obstojna do 10 pranj. Po uporabi so lasje negovani in z več leska. Ne vsebuje amoniak