DIKSOLISS

DIKSON PREDSTAVLJA INOVATIVNO TEHNOLOGIJO, KI SPOŠTUJE LASE IN JE OSNOVA NOVE NEGE ZA RAVNANJE OZ. GLAJENJE LAS.

ZARADI NAPREDNE FORMULE JE POSTOPEK VAREN IN PRIMEREN ZA VSE VRSTE LAS, TAKO NARAVNE KOT BARVANE. AKTIVNE SESTAVINE ZAGOTAVLJAJO ANTI-FRIZZ UČINEK IN POSKRBIJO ZA REKONSTRUKCIJO LAS MED SAMIM POSTOPKOM. Z DIKSOLISS LISSACTIVE NEGO SO LASJE NEGOVANI, NAVLAŽENI IN IZRAVNANI.

DIKSOLISS - AKTIVNE SESTAVINE

Ravnanje in nega s hialuronsko kislino, keratinom, s komplexom amino-kislin za rekonstrukcijo.

HIALURONSKA KISLINA lahko absorbira veliko količino vodnih molekul in preprečujejo poškodovanje tkivnih celic, ki jih povzroča fizični stres. Tako omogoča potrebno hidratacijo lasu.
KERATIN prodira v lasno kotikulo/povrhnjico in poskrbi za učinkovito obnovo, zaradi česar so lasna vlakna debelejša in močnejša.
PRODEW 500 Gre za kompleks rekonstrukcijskih amino-kislin, ki dajejo tudi najbolj poškodovanim lasem, energijo in vitalnost. Zagotavlja idealno hidratacijo, močnejšo teksturo in učvrsti lasna vlakna.
PIRUVATI so soli, ki izhajajo iz piruvične kisline. Najdemo jih v medu, kisu, fermentiranemu sadju in jabolkah. Poznane so po značilnem močnem keratolitičnem delovanju. Piruvati se nahajajo samo v v negi Diksoliss Lissactive n ° 2 Kremi za rananje in omogočajo proces ravnanja.

DIKSOLISS PREDSTAVITEV >>