B-FILLER


GLAM B-FILLER

GLAM B-FILLER je nov, intenziven sistem nege, ki odebeli oz. zgosti lasno strukturo.
Deluje tako, da zapolni prazen prostor v lasni povrhnjici, zaradi česar postanejo lasje debelejši in močnejši.

GLAM B-FILLER je zasnovan, da nahrani in odebeli najbolj poškodovana in občutljiva lasna vlakna in ga lahko uporabljamo za vse tipe las. Omogoča idealno obnovo lasne strukture.

Glavna aktivna sestavina izdelkov GLAM B-FILLER je DULCEMIN® LS8594, glikoprotein iztisnjen iz semen mandljevca (Prunus amygdalus). DULCEMIN® LS8594 je znan po tem, da se sprošča počasi, je izredno hranljiv ter učinkovito obnavlja lasno strukturo. Zaradi teh lastnosti je najdragocenejša sestavina nove in učinkovite nege.
GLAM B-FILLER preprečuje razcepljenost lasnih konic.

GLAM B-FILLER ŠAMPON ZA ODEBELITEV LASNE STRUKTURE Z DULCEMIN® LS8594

Nežna, kremna čistilna formula je primerna za suhe, lomljive in poškodovane lase. B-FILLER ŠAMPON je obogaten z DULCEMIN® LS8594, glikoproteinom iztisnjenim iz semen mandljevca (Prunus amygdalus) in se lahko pohvali z izrednimi vlažilnimi, negovalnimi in hranilnimi lastnostmi. Z GLAM B-FILLER Šamponom bodo lasje že v prvi fazi nege pridobili veliko prednost: še tako poškodovane lase je mogoče razčesati brez težav, lasje so močnejši in z več leska.

Za globinsko nego in odebelitev lasne strukture nadaljujte z uporabo drugih izdelkov iz kolekcije GLAM B-FILLER.

NAVODILA ZA UPORABO: nanesite na vlažne lase in nežno masirajte, izperite in po potrebi ponovite. Nego nadaljujte z nanosom GLAM B-FILLER KONCENTRAT-a ZA ODEBELITEV LASNE STRUKTURE; ali GLAM B-FILLER KREME.

GLAM B-FILLER KREMA ZA ODEBELITEV LASNE STRUKTURE Z DULCEMIN® LS8594

Glam B-Filler Krema je idealen izdelek za ohranjanje rezultatov po negi z Glam B-Filler Koncentrat-om . Po uporabi po B-Filler Šampona, Krema prinaša vse prednosti Dulcemin®LS8594, glikoproteina iztisnjenega iz semen mandljevca (Prunus amygdalus), ki neguje in zapolni lasna vlakna.
Zahvaljujoč dolgotrajnem vlažilnem učinku, se lasem povrne naravna lepota. Lasje so polnejši in mehkejši kot kdajkoli prej. Glam B-Filler preprečuje razcepljenost lasnih konic. Uporabo Glam B-Filler Kreme priporočamo po vsakem šamponiranju.

NAVODILA ZA UPORABO: po uporabi Glam B-Filler Šampona nanesite Glam B-Filler Kremo in pustite delovati nekaj minut. Nato temeljito izperite in nadaljujte z oblikovanjem. Pred uporabo dobro pretresite.

GLAM B-FILLER INTENZIVNI KONCENTRAT ZA ODEBELITEV LASNE STRUKTURE Z DULCEMIN® LS8594

Glam B-Filler KONCENTRAT je intenzivna nega, ki zgosti in odebeli lasno strukturo.
Zasnovan je, da neguje suha in krhka lasna vlakna, ki se običajno hitro lomijo.
Glam B-Filler KONCENTRAT, je obogaten z DULCEMIN® LS8594, glikoproteinom iztisnjenim iz semen mandljevca (Prunus amygdalus). Le-ta je znan po tem, da se sprošča počasi in prav zaradi tega je izredno hranljiv in dobro obnavlja lasno strukturo. Glam B-FILLER KONCENTRAT deluje tako, da zapolni prazen prostor v lasni kutikuli, zaradi česar postanejo lasje polnejši, močnejši in vitalnejši.

Že po prvi negi so lasje polnejši, mehkejši na dotik in z več volumna, prav tako pridobijo izreden lesk. Za popolno nego priporočamo tri aplikacije. GLAM B-FILLER preprečuje razcepljenost lasnih konic.

NAVODILA ZA NANOS:

Lase najprej operite z Glam B-Filler ŠAMPON-om za odebelitev lasne strukture, nato nanesite Glam B-Filler KONCENTRAT za intenzivno nego. Pred uporabo stekleničko pretresite.
1). V GLAM posodico natočite 30 ml mlačne vode. Z uporabo priložene kapalke, izmerite 5 ml Glam B-Filler Koncentrat-a (1/2 ampule) in jo primešajte v posodico z vodo.
2) S čopičem mešajte, dokler ne nastane kremna zmes.
3) Pred nanosom las ne češite. Lase razdelite na 4 sekcije/dele.
4) S čopičem nanesite zmes po sekcijah in sicer po posameznih pramenih. Nanašajte po celotni dolžini od korena las proti konicam.
5) Ko je nanos dokončan, lase pokrijte s PVC kapo, ter pustite delovati pod toploto 15-20 minut. Po preteku časa odstranite kapo in počakajte, da se lasje ohladijo. Nato lase izperite. Izperite samo 80% izdelka.
6) Lase posušite z uporabo krtače in el. sušilca.
7) Za doseganje optimalnih rezultatov, izravnajte lase z el. likalnikom za lase pri 200 ° C. Posebno pozornost namenite konicam las.


Katalog


Ogled kataloga