ARGABETA LINE z arganovim oljem in Beta karotenom

NEGOVALNI ŠAMPON Z ARGANOVIM OLJEM IN IZVLEČKI MORSKIH ALG 250 ml / 500 ml

Negovalni šampon z negovanim oljem in izvlečki morskih alg je primeren za vse vrste las. Nežno čisti, hrani in krepi lase ter jih ščiti pred negativnimi učinki prostih radikalov in staranja. Antioksidantsko in negovalno delovanje arganovega olja podprejo izvlečki morskih alg, ki za lase in lasišče veljajo za bogat vir energije in vitalnosti.

NAVODILO ZA UPORABO: enakomerno nanesemo na mokre lase, nežno masirajte in izperite. Nato nanesite Argabeta negovalno masko.

NEGOVALNA MASKA Z ARGANOVIM OLJEM IN BETA-KAROTENOM 200 ml / 500 ml

Je primerna za naravno ali trajno kodraste lase. Izreden vlažilen in negovalen učinek, deluje antioksidacijsko. Obogaten z Hairdensyl kompleksom, sestavljenim iz proteinov in aminokislin morskega izvora, lase ščiti in krepi, ter jim poudari večji volumen in elastičnost. Kodri so definirani, mehki in obvladljivi. Odpravi krepast videz. Lasem daje naraven videz in izreden lesk.

NAVODILA ZA UPORABO: kremo nanesite na čiste in vlažne lase in jo s pomočjo glavnika enakomerno razporedite po laseh. Lase pustite, da se posušijo naravno na zraku ali jih posušite s pomočjo difuzorja za večji volumen.

NEGOVALNA MASKA ZA VALOVITE oz. KODRASTE LASE Z ARGANOVIM OLJEM IN HAIRDENSYL KOMPLEKSOM

Negovalna maska je primerna za naravno ali trajno kodraste lase. Izreden vlažilen in negovalen učinek, deluje antioksidacijsko. Obogaten z Hairdensyl kompleksom, sestavljenim iz proteinov in aminokislin morskega izvora, lase ščiti in krepi, ter jim poudari večji volumen in elastičnost. Kodri so definirani, mehki in obvladljivi. Odpravi krepast videz. Lasem daje naraven videz in izreden lesk

NEGOVALNO OLJE ZA LASE Z ARGANOVIM OLJEM IN BETA-KAROTENOM 30 ml / 100 ml

Je intenziven negovalni tretman za vse vrste las, ki vsebuje arganovo olje in beta-karoten. Izdelek se absorbira hitro in ne masti. Zagotavlja globinsko negovanje las, ki postanejo gladki in svilnati na dotik, pramenom pa daje extra sijajni lesk. Arganovo olje, bogato z vitaminom E (naravni antioksidant), krepi lase in jih ščiti pred škodljivimi prostimi radikali. Poleg tega, da nevtralizira proste radikale in prepreči staranje, je beta-karoten posebno učinkovit pri obnovi energetskih zalog lasnih vlaken. Zaradi tega so lasje bolj krepki in negovani. Rgabeta olje je negovalni tretman za lase, ki se lahko uporablja na različne načine. Mešanica sestavin prvovrstne kakovosti, so za frizerje nepogrešljiv pripomoček.

* ZA NEGO LAS IN PROTI RAZCEPLJENIM KONICAM: nekaj kapljic nanesite na mokre lase, nato jih posušite.
* PROTI STARANJU LAS IN DNEVNA ZAŠČITA: nekaj kapljic izdelka enakomerno nanesite na suhe lase.
* PRI BARVANJU ZA GLOBINSKO ZAŠČITO IN VEČJO OBSTOJNOST BARVE
  - Pred nanosom barvne kreme ali belila, olje nanesite na lase in masirajte. Ne izpirate.
  - 3-5 ml Argabeta olja dodajte v barvno mešanico in nanesite kot običajno.

OLJE ZA LASE V RAZPRŠILU Z ARGANOVIM OLJEM IN BETA-KAROTENOM

Izredno lahko olje s hranilnim, vlažilnim in zaščitnim učinkom, ki lasem podari izreden lesk. Zahvaljujoč svojem antioksidativnem delovanju arganovega olja, ki je bogato z vitaminom E ( naravni antioksidant ), krepi lase in jih ščiti pred škodljivimi prostimi radikali. Poleg tega, da dodatno okrepi omenjeno delovanje proti prostim radikalom in preprečuje staranje, je beta-karoten posebno učinkovit pri obnovi energetskih zalog lasnih vlaken. Argabeta olje v razpršilu lahko uporabljamo kadarkoli v toku dneva za hranjenje las. Zahvaljujoč njegovi izredno lahki teksturi je primeren tudi za tanke lase. Ne masti in se hitro vpija.

UPORABA: pred sušenjem izdelek razpršite na vlažne lase. Omogoča, da lase v hipu razčešete in razvozlate. Če ga na lase nanesete kadarkoli čez dan, jih zaščiti in izboljša sijaj.