ARGABETA COLLAGEN


ARGABETA COLLAGEN

je kolekcija treh izdelkov, ki vsebuje hidroliziran KOLAGEN, ARGANOVO OLJE in OLJE KAMELIJE.

Pomembna sestavina uporabljena v kolekciji je KOLAGEN, ki je eden najpomembnejših proteinov našega telesa, saj deluje kot gradnik naših organov in telesnega tkiva. Dejstvo je, da začne z leti nivo kolagena upadati, kar ne opazimo samo na koži, ampak tudi na naših laseh, saj le-ti izgubijo lesk in vitalnost, kar vodi do razcepljenih konic. Kolagen v kolekciji ARGABETA dejansko preprečuje negativne učinke upadanja nivoja kolagena in s tem prezgodnje staranje lasnega tkiva.

ARGANOVO OLJE je bogato z vitaminom E in deluje kot antioksidant. Pravtako naše lase vlaži in jim daje zaščito pred prostimi radikali in negativnimi vplivi okolja.

OLJE KAMELIJE je bogato z aktivnimi snovmi, ki lase ubogatijo in jim povrnejo lesk.
Te tri aktivne sestavine so odlična kombinacija za nego in preprečitev prezgodnjega staranje las.

ARGABETA COLLAGEN LINE je namenjena vsem vrstam las, še posebej učinkovito deluje na tankih laseh.

Vsi izdelki ARGABETA KOLAGENA LINE ne vsebujejo PARABEN-ov. Šampon prav tako ne vsebuje SLS (natrijev Lauril sulfat) z namenom, da bi zaščitili lase pred morebitnim progresivnim staranjem, ki ga uporaba tega dodatka lahko povzroči.

ARGABETA COLLAGEN ŠAMPON


Nežno čisti in neguje naše lase. KOLAGEN ohranja lase negovane dalj časa. ARGANOVO OLJE, bogato z vitaminom E, vlaži in deluje kot antioksidant, medtem ko OLJE KAMELIJE lasem vrača lesk.

Rezultat so negovani lasje z izrednim leskom. Za doseganje optimalnih rezultatov, nego zaključimo z ARGABETA KOLAGEN MASKO IN MLEKOM za lase. BREZ PARABENOV, ne vsebuje SLS (natrijev Lauril sulfat ).

ARGABETA COLLAGEN MASKA


Primerna za vse vrste las, saj krepi lasna vlakna in vzpostavlja optimalno ravnovesje v njih, kar preprečuje prezgodnje staranje. KOLAGEN lase obnavlja in jim povrne volumen, a jih ne obteži.

Vitamin E, ki ga vsebuje ARGANOVO OLJE lase neguje, medtem ko jim OLJE KAMELIJE povrne lesk. Rezultat so polni in negovani lasje, ki jih brez težav razčešemo. Nego zaključimo z nanosom ARGABETA COLLAGEN MLEKA. BREZ PARABENOV.

ARGABETA COLLAGEN MLEKO

Dodatna nega za lase. KOLAGEN, ARGANOVO OLJE IN OLJE KAMELIJE s svojimi pozitivnimi značilnostimi povrnejo volumen, lesk in vitalnost. Rezultat so lasje, ki so obdani z zaščitnim ovojem, imajo več volumna, so lesketajoči in močnejši. BREZ PARABENOV.